X
X
Back to the top
X

ARTmania Classics – Hauschka

ARTmania Classics – Hauschka

Hauschka

09 May 2017 Bucharest

Details

Time : 19:00
Venue : Cinema Elvire Popesco
Address : Bd. Dacia, nr. 77
Contact Email : [email protected]

Concertul Hauschka, programat inițial pentru data de 15 decembrie 2016 la Sala Radio, este reprogramat pentru 9 Mai 2017, la sala Cinema Elvire Popesco din București. Evenimentul este realizat de ARTmania Classics în parteneriat cu Jazz Fan Rising și este susținut de Institutul Francez Român.

Biletele achiziționate în avans rămân valabile pentru sala Cinema Elvire Popesco și vor fi relocate în noul spațiu de desfășurare al evenimentului. Cumpărătorii vor fi contactați pentru relocarea biletelor deja emise pentru Sala Radio. Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați pe adresa [email protected] sau la telefonul +40 314 379 123.

Totodată, persoanele care au cumpărat bilete în avans și doresc rambursarea acestora, o pot face până la data de 20 februarie 2017, din locurile de unde le-au achiziționat. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați sau să luați legătura direct cu distribuitorii biletelor.

Hauschka este unul dintre cei mai cunoscuți susținători ai pianului modificat – al cărui sunet este alterat prin inserarea unor obiecte între sau pe corzile, ciocănelele și amortizoarele pianului. Sunetul specific lui a fost dintotdeauna atât instinctiv, cât și alimentat de o dragoste puternică pentru ritm. Un artist care cunoaște pianul în totalitate și nu se teme să îl abordeze cu sensibilitate și dinamism, fiind capabil să îmbrățișeze o gamă largă de influențe.

Biletele pentru concertul Hauschka, din data de 9 Mai 2017, vor putea fi achiziționate, începând din această săptămână, din rețeaua Eventim sau online de pe kompostor.ro. Prețurile variază între 70 și 130 lei.

ARTmania 2022