X
X
Back to the top
X

ARTmania Classics prezinta Hauschka – Eveniment reprogramat!

ARTmania Classics prezinta Hauschka – Eveniment reprogramat!

Hauschka - ARTmania Classics - Rescheduled

15 Dec 2016 Bucharest

Details

Time : 20:00 (access: 19:00)
Venue : Sala Radio

Concertul Hauschka programat pentru data de 15 decembrie 2016 de la Sala Radio se reprogramează pentru luna aprilie sau mai 2017. Până la sfârșitul săptămânii curente vom afla locația și data exactă a reprogramării. 

Biletele achiziționate în avans vor fi realocate în noua sală de desfășurare a evenimentului sau pot fi rambursate în locurile de unde acestea au fost cumpărate. 

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați pe adresa [email protected], la telefonul +40 314 379 123  sau să contactați direct distribuitorii de unde ați achizitionat biletele. 

Vă mulțumim pentru înțelegere. 

Cu deosebit respect, Echipa ARTmania. 

 

ARTmania Classics prezintă Hauschka în premieră la București, joi, 15 decembrie 2016, la Sala Radio. Biletele au prețuri ce variază între 70 și 130 de lei, în funcție de poziționarea locurilor în Sala Radio din București și sunt distribuite în rețelele partenerilor Eventim, MyTicket, Kompostor, IaBilet sau direct de aici selectand biletele dorite 

Un eveniment dedicat audiofililor muzicii clasice contemporane și ascultătorilor curioși să experimenteze neconvenționalul artistic al zilelor noastre. Invitatul ARTmania Classics are un portofoliu impresionant cu peste zece materiale complexe de studio, ediții speciale de vinyl-uri, concerte în locuri neconvenționale și un grup de fani dedicați din cercurile de audiții Fluxus, John Cage, Arvo Pärt, Philip Corner, Max Richter sau Sylvain Chauveau.

De reascultat înainte de concert: “The Prepared Piano” din 2005 pentru cuprinderea esenței artistului, Salon des Amateurs din 2011 pentru experimentări ritmice techno dezvoltate la pian și cele mai noi două materiale de studio Abandoned City și A NDO C Y din 2014 și 2015 pentru prezentul universului artistic și pentru dezvoltarea unui orizont de așteptare perfect compatibil cu evenimentul de la sfârșitul anului.

Unul dintre cei mai cunoscuți susținători ai pianului modificat – al cărui sunet este alterat prin inserarea unor obiecte între sau pe corzile, ciocănelele și amortizoarele pianului. Sunetul său specific a fost dintotdeauna atât instinctiv, cât și alimentat de o dragoste puternică pentru ritm. Un artist care cunoaște pianul în totalitate și nu se teme să îl abordeze cu sensibilitate și dinamism, fiind capabil să îmbrățișeze o gamă largă de influențe.

PLAN-SALA-RADIO_for-hauschka

ARTmania 2022