Aria Urbana, IMPEX, The Speakers, AnySound si Verde completeaza programul Scenei Mari de la Blaj aLive in cele doua zile de festival de pe Campia Libertatii din weekendul 7-8 iunie. Noi confirmari pentru Scena Electronica precum si alte surprize vor fi anuntate in zilele urmatoare.

Blaj aLive 2014 ofera indragostitilor de libertate posibilitatea de a sta la cort, intr-o zona de camping care se va deschide vineri, 6 iunie, de la ora 12:00 si va avea grija de publicul Blaj aLive campat pana luni, 9 iunie, ora 12:00. Campingul va fi pregatit cu toate facilitatile pentru calatori, iar amatorii de ciclism au acces si spatii de parcare pentru biciclete. In plus, membrii organizatiilor de ciclism partenere ale evenimentului vor beneficia de acces gratuit la Blaj aLive daca ajung pe doua roti la festival din alte orase ale tarii.

Pretul unui abonament simplu, valabil pentru cele 2 zile de festival este 30 de lei, iar pretul unui pachet ce include camping si parcare este de 50 de lei, insa intr-un numar limitat. Biletele sunt disponibile atat in retelele MyTicket si Eventim, cat si pe platformele iabilet.rosi shop.artmania.ro. Pentru informatii detaliate va asteptam pe blajalive.ro si facebook.com/blajalive.

Blaj aLive este un proiect initiat de catre Bosch-Rexroth, organizat in parteneriat cu Primaria Municipiului Blaj si Consiliul Judetean Alba, prin Centrul de Cultura „Augustin Bena” Alba, proiect dezvoltat de ARTmania Events.