In weekendul 12-14 august, unul dintre cele mai importante evenimente ale Sibiului, isi extinde aria de acoperire intr-o noua locatie de evenimente in aer liber, amenajata in padurea Dumbrava din apropierea muzeului ASTRA, la 8 kilometri de centrul orasului: ARTmania Festival Sibiu Arena 2011 Powered by Tuborg. In programul final vor fi concerte in Piata Mare, Piata Mica si Sibiu Arena.  

Spatiul Sibiu Arena, o baza militara dezafectata, a fost amenajat printr-un parteneriat intre ARTmania Festival si Baumeister, una dintre cele mai importante companii de constructii din Romania, firma cu capital integral german, activa pe piata locala din anul 1997Datorita acestui parteneriat, festivalul ARTmania poate deschide un nou spatiu de desfasurare a evenimentelor culturale in aer liber, in afara aglomeratiei urbane si ofera servicii complete de camping la cele mai inalte standarde internationale deschis incepand de vineri, 12 august, ora 10:00, pana luni, 15 august, ora 10:00.

Timp de trei zile: vineri, sambata si duminica, publicul festivalului ARTmania si comunitatea locala vor avea la dispozitie concerte, petreceri, spatii pentru campare si distractie in afara centrului orasului: concerte Live pe scena TuborgSound de vineri pana duminica; Afterparty-uri pana in zorii zilelor de festival; campare, parcare, dusuri, toalete si alte servicii; Entertainment Area. Trupele romanesti care vor urca pe scena TuborgSound, precum si evenimentele culturale conexe vor fi anuntate in urmatorul comunicat de presa.

Pentru accesul in arenafestivalului, participantii au la dispozitie linia de transport public Tursib la fiecare 30 de minute sau pista de biciclete pana in apropierea noii locatii. Pentru informatii suplimentare despre ARTmania Festival Sibiu Arena puteti consulta pagina www.artmaniafestival.ro si facebook.com/artmania.festival sau ne puteti adresa mesaje catre email-ul [email protected]. Datorita numarului limitat de locuri in campingul amenajat, respectiv 300, doritorii sunt rugati sa isi procure bilete de camping in valoare de 5 lei de pe shop.artmania.ro sau din retelele de distributie Eventim si Myticket, prin magazinele Germanos, Diverta sau eventim.ro si myticket.ro.

Accesul in spatiile Arenei (mai putin in camping si parcare) este gratuit pentru posesorii bratarilor festivalului. Pentru publicul larg accesul se va face in baza unui bilet in valoare de 5 lei pentru fiecare intrare in Arena ARTmania. Aceste bilete vor fi disponibile la intrarea in locatie in zilele 12 – 14 August 2011, intervalul in care Arena va fi deschisa. Tuborg este berea oficiala a festivalului si prezinta ARTmania Festival Sibiu Arena in padurea Dumbrava, iar in Piata Mica publicul se va revigora in spatiul ARTmania Festival & Granini Refreshing Area. Bilbor, marca care aduce puritatea de la altitudine devine in 2011 apa oficiala a Festivalului ARTmania.

O veste buna pentru cei ce nu au reusit sa-si cumpere pana la aceasta data bilete pentru Festivalul ARTmania: presale-ul V se prelungeste pana la incheierea acestei editii a festivalului ARTmania, astfel incat abonamentele achizitionate in timpul festivalului vor avea pretul de 150 lei, iar biletele de acces pentru fiecare zi – 90 lei.

Actiune cofinantata de Consiliul Local Sibiu prin Primaria si Casa de Cultura a Municipiului Sibiu.