Festivalul ARTmania atrage în fiecare an mii de turiști la Sibiu și se află într-o permanentă dezvoltare și adaptare, organizând la aniversarea de zece ani principalele concerte internaționale în Piața Mare, cu acces gratuit, în zilele de vineri și sâmbătă, 31 iulie și 1 august 2015. Piața Mare, principalul obiectiv turistic al cetății medievale pentru publicul festivalului, este locul unde au concertat în ultimii nouă ani cele mai frumoase proiecte muzicale din universul muzicii Rock și Metal.

Programul concertelor din Piața Mare va urma structura clasică cu trei formații internaționale pe seară, începând de la ora 19:00. Apocalyptica, Anathema, Clan of Xymox și Saturnus sunt principalele formații confirmate pentru Sibiu, trei dintre ele concertând pentru prima dată la festival. Organizatorii oferă zece Meet&Greet-uri cadou participanților care vor demonstra la Sibiu în timpul festivalului, cu ajutorul biletelor păstrate, zece ani de prezență la ARTmania Festival Sibiu.

Cei mai dedicați fani ai festivalului care și-au achiziționat abonamente în avans pot beneficia de reduceri speciale la produsele aniversare în schimbul abonamentelor intacte prezentate în zilele de festival la standul special amenajat în Piața Mare. Printre produsele aniversare se numără tricoul ediției din acest an, afișul oficial, lanyard și alte surprize dedicate fanilor ARTmania.

Biletele pot fi returnate și rambursate numai la punctul de vânzare de unde au fost achiziționate începând de mâine 27 martie, până la data de 26 aprilie 2015. Biletele deteriorate, rupte, pierdute sau care nu prezintă însemnele de autenticitate (cotorul din dreapta întreg și timbrul de autenticitate) nu vor fi rambursate.

Biletele achiziționate de pe site-urile ARTmania, pot fi rambursate prin prezentarea lor la sediul ARTmania din București sau prin trimiterea biletelor scanate pe adresa de mail [email protected], împreună cu numele, contul bancar, banca, CNP-ul titularului de cont și codul bancar – SWIFT necesare pentru returnarea contravalorii acestora.

Rambursarea biletelor scanate primite pe mail se va face în termen de 72 ore de la trimiterea lor, după verificarea seriilor și numerelor de pe bilet. Alte costuri adiacente achiziționării biletelor (costuri de livrare, costuri legate de metodele de plată, etc.) nu vor fi returnate.

Festivalul va promova și în acest an numeroase evenimente culturale derivate din cultura rock, în săptămâna 27 iulie – 2 august, sub deviza “10 ani de ARTmania Festival” powered by Tuborg. Pentru aplicații și informații suplimentare, accesați www.artmaniafestival.ro sau contactați direct organizatorii pe adresa [email protected] sau http://fb.me/artmania.festival. Acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu și Primăria Municipiului Sibiu.