Mai jos găsiți comunicatul postat de trupa germană pe pagina lor oficială. Informatia ne afecteaza in mod direct si inseamna ca nu vom avea parte de concertul lor nici in acest an:

CREMATORY lanseaza un nou videoclip, iau o pauza în 2015 și se întorc n 2016!
CREMATORY vor lua o pauză de la toate activitățile lor live în 2015 pentru a se concentra 100% pe noul lor album și înregistrarea acestuia. Toate show-urile planificate pentru 2015 au fost amânate pentru 2016, mai ales că doi dintre membrii trupei au nevoie de timp pentru a se ocupa de propriile business-uri.

Însă Crematory nu pierde vremea, au început deja din ianuarie să compună piese noi, iar de la jumătatea lunii mai și până în iunie vor intra în studio pentru a lucra la noul album ce va fi lansat la începutul anului 2016, la timp pentru aniversarea lor de un sfert de secol.

Succesorul apreciatului Antiserum va include câteva surprize și va lăsa fanii mai mult decât încântați.
CREMATORY tocmai și-au lansat cel de-al treilea videoclip de promovare Antiserum – Virus! A fost înregistrat în cadrul concertului de pe scena legendarului Wacken Open Air 2014.

Videoclipul îl găsiți aici.
Pentru a compensa lipsa de activitate live de anul acesta, trupa a decis să lanseze în întregime concertul de la Wacken pe un DVD care va include și imagini din backstage, interviuri detaliate, imagini de la repetiții și cele trei videoclipuri de pe Antiserum.

DVD-ul neintitulat încă va fi lansat prin intermediul SPV/Steamhammer pe 17 iunie în Scandinavia, 19 iunie în Germania, 22 iunie în Europa, iar data de lansare pentru SUA va fi anunțată în curând.
Credeți în voi și mai ales în CREMATORY!”