X
X
Back to the top
X

Termeni și condiții

Termenii și condițiile noastre:

Găsiți informații importante despre cumpărăturile efectuate la shop.artmania.ro

 

 1. Încheierea contractului:

Prezentarea bunurilor în magazinul online nu constituie o ofertă obligatorie din punct de vedere juridic, ci doar un catalog online cu caracter neobligatoriu. Dând clic pe butonul “Comandați și plătiți”, transmiteți o comandă obligatorie privind bunurile din coșul de cumpărături. Prin apăsarea butonului ”Comandați și plătiți”, recunoașteți în mod explicit că, în cazul în care vom accepta comanda dumneavoastră, veți fi obligat să plătiți prețul respectiv de achiziție al comenzii. Confirmarea primirii comenzii este emisă imediat după trimiterea comenzii și nu constituie acceptarea contractului. Vom accepta comanda dumneavoastră prin trimiterea unei confirmări a comenzii prin e-mail sau prin expedierea bunurilor în termen de două zile.

 1. INSTRUCȚIUNI PRIVIND RETRAGEREA DIN CONTRACT

Dreptul de retragere
Prin lege, aveți dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile.

Perioada de retragere expiră după 14 zile începând cu ziua în care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a bunurilor.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați, (email: [email protected]) cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă (de exemplu, o scrisoare trimisă prin poștă, fax sau e-mail). Puteți folosi modelul de retragere de mai jos; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Consecințele retragerii

Dacă vă retrageți din acest contract, vă vom rambursa toate plățile pe care le-am primit de la dumneavoastră, (cu excepția costurilor de livrare), fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind mijloacele de plata bancare, pentru efectuarea rambursului fiind necesar un cont bancar valid, cu toate datele de identificare necesare pentru efectuarea returnarii platii. Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi bunurile sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi bunurile, fiind valabilă data cea mai apropiată.

 

Puteți trimite înapoi bunurile sau le puteți înmâna FAN Courier, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea din acest contract. Termenul este respectat dacă bunurile sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

 

Nu vom suporta costul returnării bunurilor.

 

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii bunurilor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării bunurilor. Nu vom returna valoarea produselor care prezinta urme de utilizare, spalare sau dauna, precum taierea etichetelor.

 

SFÂRȘITUL INSTRUCȚIUNILOR REFERITOARE LA RETRAGERE

 

Model de formular de retragere

Completați și returnați acest formular la adresa de mai jos doar dacă doriți să vă retrageți din contract:

email: [email protected]

Vă informez/Vă informăm * prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastră * din contract:

referitor la vânzarea următoarelor bunuri*:

prestarea următoarelor servicii *:

comandate la data de */primite la data de*:

Numele consumatorului (consumatorilor):

Adresa consumatorului (consumatorilor):

Semnătura consumatorului (consumatorilor) doar în cazul în care acest formular este notificat pe hârtie:

Data

 

 

 

________________________________

*Ștergeți după caz.

 

 

 1. Exceptări de la dreptul de retragere:

In conformitate cu art. 16 din Ordonanța de Urgență nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, dreptul de retragere nu se aplică pentru contractele de furnizare de bunuri care nu erau prefabricate și care necesită alegerea sau determinarea individuală a consumatorului sau care sunt personalizate în mod clar, precum și pentru contractele privind furnizarea de bunuri sigilate care nu sunt adecvate pentru returnare din motive de protecție a sănătății sau de igienă, daca au fost desigilate după livrare.

 

 

 1. Expediere:

Livrările sunt în principiu valabile numai în România. Eliberarea bunurilor se face numai în cantități tipice unei gospodării, iar bunurile se eliberează numai consumatorilor finali.

In cazul in care marimea unui produs nu vi se potriveste si doriti inlocuirea sa cu alta marime, veti suporta integral costurile de transport pentru inlocuire.

 1. Garanția:

În cazul în care bunurile livrate prezintă defecte materiale evidente sau de fabricație, inclusiv defecte survenite în urma expedierii, vă rugăm să adresați imediat o plângere către noi sau către angajatul transportatorului care livrează bunurile. Cu toate acestea, omisiunea de a adresa o plângere nu are consecințe asupra drepturilor dumneavoastră legale. Pentru toate defectele bunurilor achiziționate care apar în perioada de garanție legală, aveți opțiunea de a solicita aducerea bunurilor la conformitate, eliminarea defecțiunilor / o nouă livrare și – în cazul în care sunt îndeplinite cerințele legale – alte cereri de reducere a prețului sau de retragere din contract și, în situația daunelor-interese, inclusiv recuperarea daunelor și rambursarea cheltuielilor dumneavoastră.

 

 1. Costuri de Expediere:

Comanda dumneavoastră plasată este expediată prin FanCourier, la pretul de 20 lei valabil atat pentru expeditiile in Bucuresti cat si pentru cele in tara. Pentru optiunea de plata ramburs se percepe o taxa de 10 lei.

 

 1. Plata:

Plata se poate efectua în principal prin intermediul mobilpay.ro, în numerar la livrare sau prin intermediul cardului de credit / debit (MasterCard și Visa). Nu vor fi aplicate reduceri pentru plata promptă în numerar. Ne rezervăm dreptul de a oferi metode de plată specifice numai pentru livrarea solicitată, de exemplu, numai metode pentru a ne asigura riscul de credit.

Plata prin card de credit

Plătiți imediat în timpul procesului de comandă, introducând datele cardului dumneavoastră de credit. Odată cu expedierea, cardul dumneavoastră de credit va fi debitat cu suma concret facturată, după deducerea reducerilor, după caz, a voucherelor etc. Bunurile care au fost efectuate conform specificațiilor clientului sau care sunt personalizate în mod clar duc la debitarea imediată a cardului dumneavoastră de credit cu suma concret facturată după deducerea reducerilor, a voucherelor etc.

Plata în numerar la livrare

Plata pentru bunuri se va face în numerar la livrarea coletului, în suma indicată pe factură. În cazul unei retrageri conform Secțiunii 2, rambursarea se face prin transfer bancar. Pentru aceasta, avem nevoie de datele dumneavoastră bancare, care pot fi păstrate cu ușurință și în siguranță în contul de client.

 1. Prețuri:

Prețurile noastre sunt exprimate în RON și conțin TVA care este obligatorie.

 

 1. Rezerva proprietății:

Până la plata integrală, bunurile rămân în proprietatea noastră.

 

 1. Comunicări prin mijloace electronice:

Comunicările legate de contract pot avea loc prin mijloace electronice.

 

 1. Soluționarea alternativă a disputelor:

Nu suntem nici obligați, nici dispuși să participăm la procedurile alternative de soluționare a litigiilor în cadrul comisiilor de arbitraj a consumatorilor.

 

 1. Excluderea răspunderii pentru linkuri internet ale terților:

Pe paginile noastre, folosim link-uri internet pentru a face trimiteri către alte pagini de internet. Pentru toate aceste link-uri internet, este valabil faptul că: Declarăm în mod expres că nu avem nicio influență asupra stilului și conținutului paginilor legate. Astfel, ne distanțăm în mod expres față de întreg conținutul de pe toate paginile legate aparținând unor terțe părți și nu ne însușim aceste conținuturi ca fiind ale noastre. Această declarație se va aplica tuturor link-urilor internet afișate și pentru tot conținutul paginilor către care se fac legăturile.

 

 1. Limba contractului / stocarea textului comenzii :

Contractul se încheie în limba română. Textul comenzii nu este stocat de către noi și nu mai poate fi accesat după finalizarea procedurii de comandă. Puteți, totuși, să printați textul comenzii imediat după trimiterea comenzii.

 

 1. Drepturile asupra fotografiilor:

Toate drepturile asupra fotografiilor aparțin ARTmania Agency. Utilizarea acestora fără aprobarea prealabilă explicită nu este permisă.

 

 1. Identificarea furnizorului

 

ARTmania Agency SRL, entitate juridică română, cu sediul social în Bucuresti, Str. Grigore Cobalcescu, nr 7, înmatriculată la Registrul Comerțului de pe lângă Tribunalul Bucuresti sub nr. J40/6109/2011 și având CUI 28502830.

Mail de contact: [email protected]

 

ARTmania 2022