X
X
Back to the top
X

Blaj aLive Festival 2019

Blaj aLive Festival 2019

Blaj aLive Festival 2019

09 Jun 2019 Blaj, RO

Details


Venue : Liberty Field
Contact Website : http://www.blajalive.ro

Blaj aLive Festival da unda verde noutatilor: The Motans, Mihail, Gramofone, Irina Rimes, Marú si Blue Velvet sunt artistii confirmati pentru editia cu numarul sapte. Blaj aLive, cel mai accesibil festival multicultural de la noi, va avea loc pe 9 iunie 2019, pe Campia Libertatii.   

THE MOTANS, unul dintre proiectele muzicale cu cea mai rapida ascensiune de la noi, vine pentru prima data pe Campia Libertatii!
The Motans este una dintre trupele romanesti cele mai in voga la ora actuala, oferind pasionatilor de vibe-uri bune cateva dintre cele mai apreciate hit-uri promovate in ultimii ani in Romania.

MIHAIL, unul dintre cei mai eclectici artisti din industria muzicala autohtona, cunoscut pentru hit-ul „Ma ucide ea”, va urca pentru prima data pe Freedom Stage!
Mihail a luat publicul roman prin surprindere cu binecunoscuta „Ma ucide ea”, piesa desemnata a doua cea mai difuzata melodie din 2016, gratie influentelor funk, blues, pop si a povestii dedicate tuturor celor care au trait acel moment special in care doua priviri se intalnesc si starnesc, fie chiar si pentru putin timp, pasiunea.

Irina Rimes este prima artista din Romania care a scris nu una, ci doua trilogii muzicale: „Iubiri Secrete” si „Trilogia II”.  Pe langa faptul ca isi compune toate piesele, Irina Rimes scrie si pentru multi alti artisti consacrati de la noi, precum INNA, Antonia sau Andra.

GRAMOFONE sursa muzicii de suflet ce transmite un mesaj cu care rezonam, pentru prima data la Blaj aLive!
Povestea Gramofone incepe in vara anului 2013, cu cateva experimente instrumentale adunate intr-un EP numit „Intervention”. Cu timpul, experimentele au luat forme mai complexe si mai indraznete. Asa s-a conturat albumul „Confessions from the Belly of the Beast”, un discurs muzical ce pune sub lupa aspecte universale ale societatii moderne, inspirate din realitatea prezenta, dar si dintr-un univers distopic.

MARÚ, una dintre artistele in ascensiune rapida pe scena muzicala romaneasca, aduce in premiera pe Freeedom Stage, un soulful pop plin de emotie!
Marú este o compozitoare/interpreta multi-instrumentista a carei timbru cristalin va convinge orice ascultator sa o asculte in continuu. Dupa 6 ani de studii la conservator in Viena (Austria), Marú a reusit sa isi dezvolte propriul stil, ce aminteste de Angus & Julia Stone, Norah Jones, Ed Sheeran, Kate Bush, Elise Trow, Bat For Lashes, influente presarate in abundenta cu autenticitate si cu acel „ceva” pe care numai ea il detine. Pentru cei carora le place sa asculte cu mintea, inima, corpul, Marú aduce la Blaj aLive 2019 un dar unic: muzica sa. Music by Marú.

Blue Velvet, proiect cunoscut in special iubitorilor de muzica din Cluj, se defineste drept un complex de emotii, intriga si poezie puse impreuna de un sunet punctat si dinamic, asa cum o arata si melodia „In vis”. Trupa a luat fiinta in 2016, ca un proiect din zona genului alternativ, cu influente trip-hop, in care pot fi recunoscute sound-uri similare cunoscutului grup britanic Portishead.

La Blaj aLive Festival 2019, Irina Rimes si Blue Velvet vor urca pe Freedom Stage alaturi de The Motans, Mihail, Gramofone si Marú.

La Marea Adunare de la Blaj aLive, fanii vor asculta si dansa in natura pe ritmurile unora dintre cei mai indragiti artisti. Festivalierii se vor putea relaxa si bucura de varietati culinare in zonele de lounge sau in food court, avand ocazia sa isi petreaca timpul dintre concerte in parcul de distractii sau implicandu-se in diferite activari creative din interiorul festivalului.

Biletul pentru ziua de festival va avea pretul de 60 de lei/persoana si poate fi achizitionat de pe blt.ro sau direct pe www.blajalive.ro.

ARTmania 2022