Finlandezii de la Amorphis si-au lansat cel mai nou videoclip “You I Need”, piesa inclusa pe ultimul album al trupei “The Beginning Of Times”, programat sa fie lansat vinerea viitoare (27 mai 2011).

Potrivit site-ului oficial al trupei, videoclipul a fost lansat pe 20 mai in Finlanda si va fi anuntat oficial in alte tari incepand de astazi, 22 mai 2011.

Noul album “The Beginning Of Times“ este considerat drept cel mai ambitios proiect realizat in cei peste 20 de ani de existenta ai trupei. Inspirat din mitologia finlandeza, “The Beginning Of Times” pune in centrul sau figura legendara a eroului Väinämöinen, a carui poveste fascinanta este perfect transpusa in cuvinte de catre Pekka Kainulainen, unul dintre cei mai apreciati artisti ai artei contemporane finlandeze.

Amorphis va reveni in Romania in luna noiembrie pentru a-si prezenta live cel mai nou material , “The Beginning Of Times”. Pentru fanii din tara noastra, Amorphis sustine doua concerte: la Sibiu in Oldies Pub (pe 8 noiembrie 2011) si la Bucuresti in Silver Church Club (pe 9 noiembrie 2011).

In deschiderea concertelor Amorphis, atmosfera va fi intretinuta de doua trupe, ce au fost special invitate de Amorphis pentru a creste tensiunea momentului principal al evenimentului (open doors: ora 19:00, primul concert: ora 20:00).