ANUNȚ SELECȚIE EXPERT ORGANIZARE EVENIMENTE

Asociația Culturală ARTmania angajează expert în vederea implementării proiectului cu titlul „Dezvoltarea capacitații organizatorice în domeniul cultural-muzical a județului Sibiu” – cod SMIS 151349, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă:

Expert organizare evenimente aferent activități realizarea de grupuri de lucru – 1 post

Informații despre proiect:

Proiectul „Dezvoltarea capacitații organizatorice în domeniul cultural-muzical a județului Sibiu” – cod SMIS 151349 are ca obiectiv general creșterea capacitații ONG-urilor de a se implica în formularea și promovarea dezvoltării la nivel local prin implicarea activă a 10 ONG-uri și parteneri sociali în formularea unei strategii de dezvoltare a capacității organizatorice în domeniul cultural-muzical.

Proiectul se derulează pe durata a 12 luni, fiecare post având o perioada determinată, în funcție de nevoia din proiect.

  1. Aplicația candidaților

Dosarul de aplicație al fiecărui candidat trebuie să conțină următoarele documente:

  • CV Europass în limba română care să ateste experiența profesională relevantă pentru poziția vizată;
  • Diplome, certificate de absolvire și alte documente relevante care să ateste calificarea candidatului și experiența necesară.
  1. Cerințe minime

Cerințe minime expert: organizare evenimente aferent activități realizarea de grupuri de lucru

Studii: absolvent studii superioare – 3 ani / Master si Doctorat

Experiență generală: experiență in organizarea de evenimente cel puțin 2 Aptitudini/Abilități:

  • Înțelegerea viziunii si strategiei proiectului
  • Comunicare deschisa
  • Responsabilitate atât in lucrul in echipa, cat si individuala
  • Capacitatea de a realiza documente cadru pentru buna desfășurare a proiectului
  • Activitate in cadrul mai multor proiecte culturale si in diverse poziții din ecosistemul cultural, atât la nivel național, cat si in județul Sibiu.

Obiectivul general al postului Expert organizare evenimente: Elaborează planificări strategice și desfășurătorul evenimentelor;

Atribuțiile expertului organizare evenimente

Selectează si stabilește locația, detaliază pachetul de servicii, programul si logistica evenimentelor;

  • Contribuie la verificarea finala a propunerii de strategie, înainte ca aceasta sa fie înaintată Consiliului Județean Sibiu.
  • Proiectează bugetul si prezinta oferta de preț;
  • Soluționează necesitările tehnice ale derulării evenimentului, concepe si gestionează serviciile auxiliare;
  • Întocmește fisa evenimentului si crearea unui desfășurător in conformitate cu caietul de sarcini;
  • Programează evenimentele si gestionează agenda de ocupare a tuturor locațiilor;
  • Asigură invitarea si urmărește confirmările de participare din partea grupului țintă/invitați la evenimentele organizate in cadrul proiectului;
  • Verifica documentele colectate si le compara cu planificarea serviciilor si evenimentelor in vederea identificării eventualelor discrepante;

90 ore pentru Expert organizare evenimente aferent activități realizarea de grupuri de lucru – 1 post

Data limită pentru transmiterea candidaturilor este 01.10.2023

Aplicațiile vor fi transmise în format electronic (.doc, .paf) la adresa: [email protected]. Aplicațiile transmise la altă adresă de corespondență electronică decât cea menționată nu vor fi luate în considerare.

Selecția finală va avea loc în urma analizei și evaluării dosarelor, iar persoanele selectate vor fi contactate pentru interviu. Interviul poate fi susținut la sediul Asociației Culturale ARTmania sau prin sistem de videoconferința.

Candidaturile vor fi analizate și selectate în conformitate cu legislația română în vigoare care apără principiul egalității de șanse și al combaterii discriminării pe orice criteriu.

Ținând cont de specificul proiectului, selecția candidaților se va face exclusiv prin concurs de CV-uri care sa ateste experiența de lucru la nivelul orașului Sibiu, fie in implementarea de proiecte, fie prin alte activități care demonstrează cunoașterea specificului local. Selecția va fi realizata prin anunț si recrutare internă.

Detalii de contact:

Asociația Culturala ARTmania

București, Sector 1, Str. Grigore Cobalcescu, nr 7

Email: [email protected]

Data: 01.09.2023